четвер, 28 лютого 2008 07:06

Черновецький учетверте зустрівся з киянами

У вівторок мер Леонід Черновецький протягом 2 год. проводив особистий прийом громадян.

Зустріч організували в колонній залі, на другому поверсі мерії. На неї запросили близько сотні людей, які зверталися до колл-центру КМДА. Кільком неповносправним, які приїхали на Хрещатик, 36 в інвалідних візках, допомогли піднятися сходами.

На зустрічі були заступники міського голови й керівники всіх десяти районів. Скарги громадян розподілили на кілька частин. Спершу Черновецький вислухав про перебої в роботі системи опалення та водопостачання. Потім — претензії до роботи медиків. Було також багато звернень щодо надання соціального житла.

— Приходьте до нас зі своїми бідами, ми завжди вас почуємо й допоможемо. Жодна скарга не залишиться без уваги, всі запротоколюють і передадуть для вивчення та залагодження, — пообіцяв наприкінці мер.

Загалом особистий прийом громадян мер проводить учетверте. А цього року — вперше, повідомили "ГПУ" в прес-службі КМДА. Одразу після обрання міським головою Черновецький кілька разів улаштовував такі зустрічі на сходах біля будівлі мерії. Однак згодом від цієї ідеї відмовилися.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький учетверте зустрівся з киянами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі