середа, 24 жовтня 2007 07:09

Черновецький призначив харків"янина "на транспорт"

 

У понеділок мер Леонід Черновецький призначив Петра Костенка, 36 років, на посаду першого заступника начальника головного управління транспорту, зв"язку та інформатизації КМДА.

Про це "ГПУ" повідомили в управлінні документального забезпечення мерії. 2001 року Петро Костенко заснував всеукраїнську громадську організацію "Народ України". Згодом вона переросла в потужну та знану в Києві й Харкові інтернет-спільноту з контролю за чиновництвом і відстоювання прав громадян України. Із 2005 року Петро Костенко працює позаштатним консультантом у комітеті Верховної Ради Криму з питань промисловості, зв"язку, транспорту й паливно-енергетичного комплексу. 2006-го він балотується на посаду мера Харкова. З червня 2006 року Костенко працював першим заступником управління промисловості, транспорту і зв"язку Харківської обладміністрації.

Костенко Петро Іванович народився в Росії, у місті Бологоє Тверської області в родині військового. Пізніше разом із родиною переїхав до Харкова. У 25 років став заступником голови правління ВАТ "Харківський індустріальний союз". Член Партії патріотичних сил України, здобув три вищі освіти. Одружений, має чотирьох доньок. Як відомо, мер Києва теж родом із Харкова.

Користувачі українського Інтернету знають Петра Костенка під ніком "Power". На форумі "Українська правда" після свого призначення він розповів, що в першу чергу збирається  вирішувати у столиці проблему заторів. Обіцяє також суттєво прискорити темпи будівництва мостів. Переконує, що їх у Києві буде кілька.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький призначив харків"янина "на транспорт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі