середа, 18 квітня 2007 18:49

Черновецький пообіцяв побудувати стадіон за 200 мільйонів євро

Київський міський голова Леонід Черновецький заявляє, що в столиці до 2012 року буде побудований ще один футбольний стадіон вартістю не менше 200 мільйонів євро.

"До 2012 року ми побудуємо ще один стадіон, який відповідатиме міжнародним стандартам, - робота в цьому напрямі вже ведеться. Його вартість складає не менше 200 мільйонів євро", - цитує мера в середу прес-служба КМДА.

Черновецкий відзначив, що для виконання цього плану активно притягуватимуться інвестиції. "Київ розуміє ту відповідальність, яку несе за імідж країни, яка прийматиме чемпіонат Європи. Існуючий стадіон теж буде спеціально підготовлений до цієї події", - сказав він.

Мер Києва підкреслює, що місто готуватиметься до ухвалення на належному рівні уболівальників зі всієї Європи.

Черновецкий вважає, що Україна повинна максимально використовувати ті можливості, які відкриваються завдяки проведенню Євро-2012 для підвищення туристичної привабливості країни, пише Інтерфакс-Україна.
Зараз ви читаєте новину «Черновецький пообіцяв побудувати стадіон за 200 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі