четвер, 07 лютого 2008 07:11

Черновецький отримав першу догану від президента

Президент України 4 лютого виніс догану міському голові Леоніду Черновецькому.

"Оголосити догану Черновецькому Леоніду Михайловичу — голові Київської міської державної адміністрації", — такий указ підписав Віктор Ющенко.

КМДА, на думку президента, незадовільно виконувала його попередню постанову, що зобов"язувала мерію забезпечити права ошуканих вкладників "Еліти-Центру" (підписано 3 березня 2006-го).

"КМДА призначили відповідальною за виконання, але вона дотепер не вжила потрібних заходів, аби реалізувати права постраждалих на житло", — сказано в указі від 4 лютого.

Указ із доганою Черновецькому Віктор Ющенко підписав після зустрічі з групою ошуканих вкладників. Ті пікетували Секретаріат президента, вимагаючи, аби їм видали обіцяні ордери на квартири або ж грошову компенсацію.

Глава держави доручив урядові протягом трьох днів створити комісію, яка має вирішити питання забезпечення житлом ошуканих інвесторів. До її складу увійдуть постраждалі від афери.

У січні громадське об"єднання "Спілка брутально ошуканих громадян" самостійно, без допомоги мерії, визначила 334 постраждалих від "Еліта-Центру" інвесторів. Їм, на думку об"єднання, житло треба надати в першу чергу.

Раніше мер Леонід Черновецький не отримував доган від президента України.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький отримав першу догану від президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі