пʼятниця, 16 січня 2009 16:33

Черновецький купить собі гелікоптер

Мер Києва Леонід Черновецький хоче купити вертоліт для пересування містом.

"Ось скоро у мене буде свій власний вертоліт. Якщо дозволять проліт над Києвом - платитиму за нього, щоб не шуміти ... я літатиму на вертольоті", - сказав Черновецький.

Він пояснив, що зараз, виконуючи свої посадові обов"язки, наприклад, організовуючи зустріч Президента в аеропорту, через затори у Києві не може вчасно доїхати до місця призначення.

При цьому він зазначив, що є противником порушення правил дорожнього руху і картає свого водія, якщо той допускає такі порушення.

Водночас, мер зазначив, що багато людей, які оточують його, лестять йому, щоб отримати схвалення, в тому числі іноді це роблять водії.

Він також підкреслив, що сам за кермом не їздить.

Раніше Черновецький заявляв, що в Києві передбачається внести додаткову плату за дорогі автомобілі, користування приватними літаками, вертольотами, а також за переміщення водним простором на приватних човнах і за проліт над містом і т.д., повідомляє Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Черновецький купить собі гелікоптер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі