четвер, 15 травня 2008 07:11

Через Тимошенко перекрили рух на Борщагівці

Учора зранку даїшники перекрили рух вулицею Гната Юри, що на Микільській Борщагівці.

Зі сторони ринку Колібріс стояли інспектор та два дружинники зі стрічками "Служба правопорядку". Пропускали лише маршрутки. Іншим наказували об"їжджати сусідніми вулицями. Уздовж вулиці Гната Юри прихильники БЮТу встановили кілька агітнаметів.

— Водії були недовольні. Ніхто ж не повідомляв, що рух закриють. У години пік Гната Юри  завантажена, тому зібралося багато автівок, — розповідає "ГПУ" киянин Сергій, 25 років.

Один із організаторів пояснив причину перекриття. За його словами, у вівторок о 15.00 біля кінотеатру "Лейпциг" мали виступити на мітингу прем"єр-міністр Юлія Тимошенко й кандидат на посаду мера від БЮТу Олександр Турчинов. Вулицю обіцяли відкрити не раніше ніж о 22.00.

— Рух по Гната Юри тимчасово обмежений. Але у зв"язку із чим — не знаємо. Коли її відкриють — не можемо сказати, — повідомили "ГПУ" в прес-службі ДАІ Києва.

В адміністрації кінотеатру сказали, що "Лейпциг" працював нормально. На офіційному сайті Юлії Тимошенко вчора вивісили повідомлення, що зустріч прем"єрки з виборцями Борщагівки почнеться о 19.00.

Зараз ви читаєте новину «Через Тимошенко перекрили рух на Борщагівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі