четвер, 15 березня 2007 19:22

Через пусту стіну відпала батарея

СТІНИ ПАНЕЛЬНОГО будинку N3г на проспекті 50-річчя Жовтня (Борщагівка), виявилися порожніми.

Місяць тому Надія Лисенко, 46 років, вирішила замінити вікна на металопластикові, поставити нові пластикові підвіконня. Двокімнатна квартира киянки розташована на 6-му поверсі. Приватні майстри зняли розміри. Сказали, що можливі ускладнення через нерівні стіни. Коли виймали старе вікно в спальні, яке виходить на балкон, стіна під підвіконням розвалилася на кілька шматків, відпала батарея опалення. Майстри не змогли встановити її на місце. Порадили звернутися до ЖЕКу й викликати сантехніка.

— Півдня я телефонувала і до диспетчера, і в аварійку, пояснювала ситуацію. Була важлива кожна хвилина, бо батарею могло прорвати, тоді ми б затопили п"ять нижніх поверхів. Диспетчер сказала: "От фірмачі вам натворили, то хай самі все виправляють". Але виявилося, що стіна була порожньою, будівельники явно економили на матеріалах, тому вона й розсипалася, — обурюється Надія Лисенко.

Усе ж таки комунальники направили сантехніка до квартири киянки. Той, тільки-но переступивши поріг помешкання, попередив, що візьме за роботу не менше ніж 300 грн і не дасть жодних квитанцій. Коли жінка погодилася, сантехнік швидко поставив батарею на місце і приварив.

Зараз ви читаєте новину «Через пусту стіну відпала батарея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі