середа, 28 жовтня 2020 17:39

"Це великий аванс" - Кличко вперше відреагував на результати виборів

"Це великий аванс" - Кличко вперше відреагував на результати виборів
25 жовтня в Україні відбулися місцеві вибори. Фото: Віталій Кличко

Чинний мер Києва Віталій Кличко, якого, ймовірно, переобрали в першому турі, назвав результат виборів великою честю та відповідальністю.

"Понад 50% підтримки, після того як я 6 років працюю мером столиці, – це показник довіри киян до тих змін, що відбуваються в Києві. Показник того, що столиця змінюється і рухається в правильному напрямку", - зазначив Кличко.

Він також подякував киянам за підтримку, зауваживши, що довіра людей - це "великий аванс".

"Я вдячний і вважаю успіхом, що не втратив довіри людей та розумію, що це й великий аванс. Тому продовжуємо працювати над перетвореннями у столиці. Бо, крім виборів, на яких було зосереджено увагу, в нас багато інших викликів — боротьба з пандемією, захист здоров'я і життя людей, підтримка соціально не захищених киян, підтримка нашої економіки та бізнесу", - резюмував Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко повідомив результат повторного тесту на Covid-19

Віталій Кличко перемагає у першому турі виборів. Про це заявила голова виборчого штабу партії "УДАР Віталія Кличка" Оксана Продан.

Зараз ви читаєте новину «"Це великий аванс" - Кличко вперше відреагував на результати виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі