субота, 31 травня 2008 07:08

Будуватимуть житло постраждалим від "Еліти"

У середу мер Леонід Черновецький розпорядився звести житлові будинки на просп. В. Маяковського, 1–3 (Троєщина) та на просп. Правди, 5, що на Виноградарі.

Житло будуватимуть за умови, якщо 25% загальної площі будинків передадуть потерпілим від діяльності компанії "Еліта-Центр". Уже провели інвестиційний конкурс. Його переможцем став "Київміськбуд".

Мешканка будинку N6 на просп. Правди Ірина Татарчук, 28 років, каже, що на території, де хочуть звести дім, горбиста місцевість, там росте кількадесят дерев. Жінка проти будівництва.

— Я співчуваю жертвам "Еліти", але не хочу, аби там будували. Тоді дітям не буде де гуляти. Взимку вони з"їжджають там на санчатах. На місці "елітівців" я б не погодилася — їхні вікна виходитимуть прямо на проспект.

Проекти передбачають будівництво соціальних об"єктів та підземних паркінгів. Раніше мерія визначила 16 ділянок, де зводитимуть будинки із часткою для ошуканих інвесторів "Еліта-Центру".

Зараз ви читаєте новину «Будуватимуть житло постраждалим від "Еліти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі