середа, 10 жовтня 2007 07:09

Будинок у центрі горів утретє

Минулої неділі рятувальники гасили відселений будинок на вул. Саксаганського, 73, що в центрі міста.

До міської рятувальної служби повідомлення про пожежу надійшло близько шостої вечора. МНСники прибули на місце виклику за дві хвилини. На той час вогонь охопив 80 кв. м будівлі. Під час надзвичайної події ніхто не постраждав. За попередніми висновками фахівців, причиною загорання стало необережне поводження з вогнем невідомих. У будівлі мешкали особи без постійного місця проживання. Місцеві вважають, саме вони розпалювали вогонь у приміщенні.

— Я вже п"ять років працюю по сусідству, на Саксаганського, 75. Пожежу у відселеному домі N73 гасили вже кілька разів, — розповідає "ГПУ" Світлана Рудіна, 27 років. — Раніше дім стояв із забитими вікнами. Біля нього постійно смердить. Думаю, це бомжі підпалили.

Цей будинок горів 20 вересня 2007 року та 18 серпня 2005-го. Зазвичай бомжі втікають із місця пожежі, каже прес-секретар головного управління МНС Києва Роман Журавльов. Виїзд пожежного авто коштує державі близько 3 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Будинок у центрі горів утретє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі