неділя, 22 липня 2007 17:21

Будинки для "елітівців" зведуть за три роки

МІСЬКА влада запевняє, що проблему ошуканих вкладників компанії "Еліта-центр" розв"язано.

Після проведеного втретє інвестиційного конкурсу житло для потерпілих вкладників "Еліти..." будуватиме "Київміськбуд". Про це повідомив Віталій Журавський, заступник мера і голова комісії з питань постраждалих від "Еліти-Центру".

Будинки на 14 ділянках зведуть через три роки. 25% від усього житла передадуть вкладникам "Еліти" (це близько 50 тис. кв. м). Цієї площі достатньо, щоб забезпечити потерпілих квартирами. Звісно, не всіх.

— Серед ошуканих є і кияни, і не кияни, і багаті, і бідні, — каже Журавський. — Квартири отримають ті, хто продали своє житло і не мають де жити. Як і ті, хто взяв кредит, або давно стоїть на квартирній черзі. Сюди ж увійдуть учасники бойових дій, інваліди війни та багатодітні родини.

Проте конфлікт між мерією і вкладниками "Еліти" ще не вичерпаний. Влада не хоче компенсувати квартир тим, хто купував їх у "Еліти" задля продажу. І жодних пільг їм не надасть.

Зараз ви читаєте новину «Будинки для "елітівців" зведуть за три роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі