вівторок, 13 квітня 2021 11:58

Броньований мікроавтобус Кернеса продають за $150 тис.
8

Темно-синій мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter, який нібито з автопарку покійного мера Харкова Геннадія Кернеса, виставили на продаж.

Оголошення з'явилося в мережі. Мікроавтобус оцінили в $150 тис., пише Newsroom.

Фото: newsroom.kh.ua

Зазначають, що броньований автомобіль в індивідуальній комплектації 2013 року випуску. Салон транспорту оббитий шкірою, оздоблений екраном, акустикою, є зв'язок із водієм.

Представник компанії, яка продає мікроавтобус, розповів, що авто перебуває в Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від покійного батька син Кернеса отримав 30 млн грн

"Стан гарний, пробіг маленький, усього 23 тисячі кілометрів. Одне крісло зняли для зручності висаджування пасажирів. Воно є в комплекті, акуратно складене в багажнику разом із річним комплектом гуми, практично новим", - розповів менеджер із продажу.

У компанії зазначили, що автобусом користувалася "відома людина". До того ж майже всі машини, на яких їздив Кернес, мали номерні знаки з цифрами 0202, зокрема, Mercedes-Benz Sprinter.

61-річний Геннадій Кернес помер у ніч на 17 грудня 2020 року в берлінській клініці "Шаріте", куди був госпіталізований 16 вересня з коронавірусом. Похований у Харкові. Вибори нового мера міста назначили на 31 жовтня 2021-го.

Зараз ви читаєте новину «Броньований мікроавтобус Кернеса продають за $150 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі