пʼятниця, 26 лютого 2021 10:17

Брат із сестрою безслідно зникли

У селі Рогозів Бориспільського району Київської області зникли рідні сестра та брат - 14-річна Герасименко Христина та 12-річний Герасименко Віктор. 24 лютого, близько 13:00, вони пішли з дому та досі не повернулися. Місце перебування їхнє не відоме, на зв'язок із рідними не виходять.

Імовірно, брат та сестра перебувають в Києві, повідомила Служба розшуку дітей Київської області.

Автор: колаж "Київ Оперативний"
  Брат із сестрою залишили місце проживання, що по вул. Соборності у селі Рогозів, та зникли
Брат із сестрою залишили місце проживання, що по вул. Соборності у селі Рогозів, та зникли

Зникла Христина на вигляд 14 років, зріст 163 см, середньої статури, волосся темне, середньої довжини, обличчя кругле, очі блакитні. Особлива прикмета: на шиї з правого боку 3 родимки. Одягнута у довгу темно-зелену куртку з білим написом на спині, джинси чорного кольору, чорні кросівки. З собою має наплічник бірюзового кольору.

Зниклий Віктор на вигляд 12 років, зріст 160 см, худорлявої статури, темне волосся, обличчя овальне, очі зелено-карі. Особлива прикмета: над верхньою губою родимка. Одягнутий у чорні штани, жовті кросівки, куртку червоного кольору з чорними смужками, шапку білого кольору з балабоном.

За наявності будь-якої інформації щодо можливого місця перебування дітей просять телефонувати за номером спецлінії поліції 102.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Студентка пішла на навчання і зникла

Броварчанина Даніїла Баліцького з татуюванням у вигляді зображення "Всевидяче око" знайшли у Броварах. Хлопець тримав в руках цигарку та був напідпитку.

Зараз ви читаєте новину «Брат із сестрою безслідно зникли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі