середа, 13 червня 2007 07:03

"БМВ" знову в"їхав у припарковану машину

У суботу вранці на Оболоні "БМВ-528" збив припарковану на вул. Богатирській "Деу Нубіру".

Власниця "нубіри" ненадовго відійшла у справах. У салоні залишилися її друзі — подружжя, обом по 49 років. Чоловік загинув одразу, а жінку із тяжкими травмами відправили до лікарні. Туди ж потрапив і водій "БМВ"."Бумер" врізався в автівку з такою силою, що її багажник повністю втиснувся в салон.

"Нубіру" евакуатором привезли на платну стоянку біля Оболонського відділку ДАІ. Там, на вул. Кондратюка, авто стоїть і зараз.

— У салоні автомобіля нічого не поприбирали, — скаржиться Юрій, 30 років, парковник. — На гумових килимках, що лежали ззаду, були калюжі крові. Усе заднє сидіння було в крові. Через спеку тепер із автомобіля йде запах. Походиш біля нього, і від одягу тхне.

Першої ж ночі із розбитої автівки мародери вкрали акумулятор, а згодом витягли й магнітолу. Навіть не погребували чорною спортивною сумкою, яку залишили потерпілі. У салоні залишилися коричневий черевик чоловіка та карта автомобільних доріг України.

— Я дуже прошу, щоб авто звідси забрали, — каже парковник Юрій.

30 травня у Києві "БМВ" сина бізнесмена Зиновія Калиновського збив іншу машину, також припарковану на узбіччі. Тоді загинули 23-річна дівчина і військовий.

Зараз ви читаєте новину «"БМВ" знову в"їхав у припарковану машину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі