субота, 29 березня 2008 07:14

Біля Жовтневої лікарні співатимуть проти забудови

Депутат Київради від блоку "Наша Україна" Ольга Богомолець, 42 роки, в неділю організовує у місті благодійний концерт проти безконтрольної забудови Києва.

Акція називатиметься "Захистимо Київ". Вона розпочнеться о 13.00 у Парку ім. академіка Богомольця біля Жовтневої лікарні. У концерті братимуть участь народна артистка України Ніна Матвієнко та відомий київський бард Ігор Жук.

Організатор, ініціативна група "Старий Київ", запрошує всіх відвідати благодійний захід та висловитися проти бездумного руйнування міської історичної спадщини. Вхід безкоштовний.

Поблизу місця проведення акції, на вул. Шовковичній, 39/1, комерційна фірма намагається побудувати 17-поверхівку. Місцеві жителі та працівники сусідньої Жовтневої лікарні виступають проти цього.

Можливо, на концерті заспіває кілька романсів і Ольга Богомолець. Вона головлікар клініки лазерної медицини Інституту дерматокосметології ім. Богомольця. 1991-го Богомолець стала лауреатом музичних фестивалів "Оберіг" у Луцьку та "Сопот" у Польщі.

Зараз ви читаєте новину «Біля Жовтневої лікарні співатимуть проти забудови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі