вівторок, 18 грудня 2007 07:10

Біля КПІ знайшли мертву жінку

Минулого четверга вранці, за 1-м корпусом Київського політехнічного інституту (пр-т Перемоги, 37), студенти знайшли труп жінки.

Покійна лежала на землі оголеною, обличчям униз, навколо був розкиданий її одяг. Розповідають, що частину одягу невідомі розвісили по кущах. Особу поки що не встановлено. Серед студентів КПІ ходять різні чутки про загадкову смерть біля інституту.

— Одні студенти розповідають, що жінка викладала в цьому корпусі, в неї виникли якісь проблеми, і вона викинулася з даху будівлі. Ще говорять, що це наша студентка, її зґвалтували, а потім убили, порізавши обличчя. Учора чув, що покійну по речах упізнали однокурсники, — розповідає 19-річний Олександр, студент 4 курсу КПІ.

Протягом усього четверга на місці злочину працювали міліціонери. Вони прочісували всю територію навколо.

У ректораті КПІ повідомляють, що експерти насправді не знайшли на тілі покійної жодних слідів насильницької смерті.

— Нині особа залишається неопізнаною. На тілі — жодних ознак насильства. Єдине, що правда — її знайшли оголеною. Поки що міліція не інформує нас про причини смерті невідомої, — пояснює "ГПУ" помічник ректора КПІ, який не захотів назватися.

Зараз ви читаєте новину «Біля КПІ знайшли мертву жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі