субота, 12 січня 2008 07:09

Безшумні трамвайні колії встановлять на трьох вулицях

Трамвайні колії на вулицях Глибочицькій і Дмитрівській, що в Шевченківському районі, та Алма-Атинській Дніпровського р-ну відремонтують і замінять на нові, безшовні. Про це йдеться в кількох розпорядженнях Київміськадміністрації, підписаних 9 січня.

Трамвайники називають такі колії безшумними. Вони приглушують звук від руху трамвая. Мешканці вказаних вулиць сприймають таке рішення позитивно.

— Цей страшний стукіт від трамваїв нас уже просто дістав! — скаржиться "ГПУ" Наталія Карсим, 47 років, жителька вул. Алма-Атинської. — Спати неможливо. У мене під вікнами їздять три маршрути трамваїв: 23-й, 32-й і 33-й. Уявіть, який шум що три хвилини. Усі сусіди скаржаться.

Виконання робіт мерія доручила комунальному підприємству "Київпастранс". Кошти на реконструкцію передбачили в міському бюджеті на 2008–2009 роки.

У листопаді 2007-го Київрада затвердила програму будівництва й реконструкції шляхово-транспортних об"єктів до 2011 року. Документ передбачає будівництво двох трамвайних і шести тролейбусних ліній, а також реконструкцію 12 трамвайних,   тролейбусної лінії та фунікулера до 2012-го.

Зараз ви читаєте новину «Безшумні трамвайні колії встановлять на трьох вулицях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі