середа, 23 вересня 2020 16:44

Без "дорогої утопії" ніяк: Верещук перед виборами змінила позицію щодо метро на Троєщину

Без "дорогої утопії" ніяк: Верещук перед виборами змінила позицію щодо метро на Троєщину
Фото: із Facebook-сторінки кандидатки

Кандидатка в мери Києва від партії "Слуга народу" Ірина Верещук змінила свою позицію щодо доцільності метро на Троєщину.

В інтерв'ю вона заявила, що з власного досвіду переконалася у його необхідності, повідомив "Хмарочос" із посиланням "Україна 24".

"Сьогодні зранку була на Троєщині. Хотіла провести експеримент. Подивитися, чи я доїду громадським транспортом. Стала там, де має бути метро - біля райдержадміністрації й спробувала доїхати. Нам автобус помахав хвостом, навіть не зупинився. Я зачекала 40 хв. Отже, метро на Троєщину має бути. Немає іншого рішення", - сказала Верещук.

Хоча нещодавно депутатка називала будівництво троєщинської гілки метро "дорогою утопією".

"Людей лише продовжують годувати старими обіцянками на кшталт троєщинської гілки метро, у будівництві якої я не бачу сенсу. Її можна замінити іншими транспортними проєктами, тими ж швидкісними трамваями, як це пропонував Світовий банк", – стверджувала Верещук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Верещук пригадали поїздку в Москву в розпал війни на Донбасі

Київська міська територіальна виборча комісія зареєструвала кандидатом на посаду київського міського голови Ірину Верещук на чергові вибори мера столиці 25 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Без "дорогої утопії" ніяк: Верещук перед виборами змінила позицію щодо метро на Троєщину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі