субота, 26 квітня 2008 07:04

Бензин у злодія закінчився під райвідділом міліції

Старший прапорщик Сергій Щербак затримав біля відділу міліції чоловіка на викраденій машині ВАЗ-2106.

Це сталося в понеділок під будівлею Дарницького територіального відділу міліції на вул. Російській, 34. В автівці, яка проїжджала вулицею, закінчився бензин. Машина заглохла неподалік входу. Із неї вийшов чоловік. Деякий час покрутився біля легковика, а потім почав зупиняти інші авто.

— Чоловік вів себе неадекватно. Бігав із пляшкою в руках серед машин, зупиняв їх. Складалося враження, що панікував. Така поведінка виявилася підозрілою. Старший прапорщик Щербак підійшов до нього. Відчув різкий запах спиртного. Попросив показати водійські права та документи на авто. Їх не було. Чоловіка затримали й відвезли у Дарницький райвідділ. Там автомобіль перевірили за номерами й вирахували справжнього власника, — розповідає "ГПУ" Інна Гамалій, 25 років, речник Дарницького райвідділу міліції.

Виявилося, чоловік викрав автівку з-під під"їзду будинку на вул. Вербицького, 9, що на масиві Харківському.

— Він устиг проїхати кілька кілометрів. Зізнався, слідчим пояснив, що взяв авто, аби покататися. Проти 22-річного затриманого, його звуть Андрієм, порушили кримінальну справу за незаконне заволодіння транспортним засобом. Йому загрожує від 3 до 5 років позбавлення волі або значний штраф, — веде далі Гамалій.

Викрадач перебуває у слідчому ізоляторі. Автомобіль власникові поки що не повернули. Він стоїть на території Дарницького райвідділу.

Зараз ви читаєте новину «Бензин у злодія закінчився під райвідділом міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі