четвер, 08 травня 2008 07:07

Барменка виматюкала посла Азербайджану

5 травня до кабінету директора продуктового магазину на вул. Глибочицькій, 28, зайшов невисокий огрядний чоловік.

Спілкувалися 10 хв. Директор вибачилася за інцидент, який стався у кафетерії магазину під час Великодніх свят.

28 квітня близько п"ятої вечора у кафетерій разом із колегою зайшов посол Азербайджану в Україні Талят Мусеїб огли Алієв, 65 років. Чоловіки купили чаю, сіли за один із чотирьох столиків. Колега посла увімкнув мелодію на мобільнику, зазвучали східні мотиви. Це розлютило Наталю Горянову, 27 років, яка працює за барною стійкою. Свідки розповіли "ГПУ", що Наталя була напідпитку, лаялась, вимагала, аби чоловіки вимкнули телефон. Кажуть, говорила щось брутальне про східну музику. Колега посла вимагав, аби жінка вибачилася. У конфлікт втрутилися троє відвідувачів кафетерію. Вони сиділи за сусіднім столиком, випивали разом із жінкою. Усім на вигляд було років до 30. За кілька хвилин ледь не дійшло до бійки.

Кореспондент "ГПУ" зайшов до магазину у розпал конфлікту. У приміщенні стояв жіночий лемент, одна продавщиця плакала. Працівники амбасади та чоловіки лаялися.

— Тебе же сказали — выключи музыку! — кричить відвідувач колезі посла.

— Я к вам довольно часто захожу, покупаю, постоянный клиент. Что вы себе позволяете? — запитує дипломат у продавця. Та мовчить.

— Наташа матюкалася. Спершу посол сидів за столиком із явно офігєвшими очима. Спробував її заспокоїти, казав, аби не нервувала. Але та не реагувала, — розповідає за кілька днів "ГПУ" продавщиця, яка не хоче називати себе.

Троє відвідувачів притихли, після того як колега посла сказав, що є відставним офіцером СБУ і викличе міліцію.

Директор магазину Антоніна Володимирівна запевнила "ГПУ", що звільнить бармена-скандалістку:

— Вона тут більше стопроцентно не працюватиме. Я викликала товарознавця, сказала, аби Наташу звільнили. Це все, що можу зробити. Побити ж її не можу. Випадок — просто обурливий. У Києві з обслуговуючим персоналом справжня катастрофа. Більшість із них — приїжджі. Я хочу, аби той інцидент став Горяновій уроком на майбутнє. З людьми не можна так говорити. Я двадцять п"ять разів кажу продавцям: навіть якщо до вас прийде схожий на бомжа клієнт, ти повинна його обслужити і сказати "дякую".

Директор здивована, що дипломат зайшов у їхній недорогий кафетерій. Заклад переважно відвідують будівельники житлового комплексу "Покровскій посадъ". Зрази із м"ясом тут коштують 3 грн 50 коп, котлета по-київськи — 7,50, порція печені — 8 грн. 100 г найдешевшої горілки на розлив обійдеться в 2,50 грн.

Наталя Горянова працює в кафетерії півроку, мешкає у Києво-Святошинському районі. Через колег передала керівникові, що винною себе не вважає.

Зараз ви читаєте новину «Барменка виматюкала посла Азербайджану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі