понеділок, 28 вересня 2020 16:21

Балуха поступово тренують самостійно дихати

Балуха поступово тренують самостійно дихати
Його стан здоров'я стабільний. Фото: "УНІАН"

Стан колишнього політв'язня, кримського активіста 49-річного Володимира Балуха, якого жорстоко побили 8 вересня, стабільний та без погіршень.

Про це повідомила народна депутатка, співголова фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко, посилаючись на слова лікарів.

"Вже третій тиждень наш Володя знаходиться в лікарні після злодійського нападу. Повної свідомості ще немає. Починають поступово тренувати до самостійного дихання", - написала Геращенко.

Депутатка зазначила, що Балух мав зараз активно займатися виборами й бути "фронтменом партії" "Європейська солідарність" до Київради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Є обнадійливі новини від лікарів: Порошенко відвідала Володимира Балуха

Балуха побили у Києві. Його знайшла перехожа в Гідропарку. У Володимира черепно-мозкова травма. Зламані ключиця й рука. Йому зробили операцію на голові й перевели в реанімацію. Стан важкий. Ввечері 18 вересня правоохоронці повідомили, що підозрюваного у побитті затримали.

Зараз ви читаєте новину «Балуха поступово тренують самостійно дихати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі