четвер, 11 жовтня 2018 07:59

Автомобільні "лосі" відреагували на зауваження зброєю і лайкою

Автомобільні "лосі" відреагували на зауваження зброєю і лайкою
Один з підлітків став хвалитися зв'язками в посольстві, а потім погрожував зброєю

У столиці на площі Перемоги активісти проекту "ЗупиниЛося" зіштовхнулися із недекватною і агресивною реакцією молодих людей. На зауваження про неправомірну парковку авто хлопці почали погрожувати зброєю та залякувати зв'язками в посольстві Азербайджану.

Відео суперечки опубліковали на Youtube каналі проекту.

Активісти зробили зауваження водієві мікроавтобуса про неправильну парковку. Через те, що чоловік відмовився правильно припаркувати машину, активісти наклеїли на його автомобіль картинку з написом "Обережно лось".

У відповідь на це, чоловік і його товариші почали погрожувати журналістам. Один з підлітків став хвалитися зв'язками в посольстві, а потім погрожував зброєю

"Я тебе можу знайти, ти мене не знаєш. Я з посольства, мій дід з посольства Азербайджану. Припини знімати, бо на тебе полювання по всьому Києву почнеться. Я все можу", - погрожував один із підлітків.

Активісти викликали поліцію. Правоохоронці встановили особи агресивних молодих людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не розуміють, що таке контроль - експерт про фотофіксацію порушень

27 вересня, запрацював закон про правила паркування. Тепер правоохоронці можуть забирати авто на штрафмайданчик, якщо воно порушує правила дорожнього руху. Документ покликаний знищити стихійне паркування.

Зараз ви читаєте новину «Автомобільні "лосі" відреагували на зауваження зброєю і лайкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі