пʼятниця, 11 січня 2008 07:08

Автобус не забрав киян із Праги

Подружжя киян Задніпряних не змогло вчасно повернутися з новорічної подорожі до Праги.

Квитки на автобус до Праги й назад вони придбали в київської компанії-перевізника "Транстемпо".

— Зранку 3 січня, у день відправлення, я передзвонив на український мобільний номер, вказаний на автобусному білеті. Уточнив місце й час відправлення рейсу. Мене запевнили, що автобус відправиться о 9-й ранку. Приїхали за півгодини до відправлення на вулицю Желівського, але автобуса не було, — розповідає Микола Задніпряний, 26 років.

Кияни помітили, що на іншому автобусі Прага–Рівне була назва тієї компанії-перевізника, де вони купували білети. Від водія дізналися, що автобус, яким подружжя мало повертатися додому, навіть не виїжджав зі столиці. У Празі він буде лише за кілька днів.

— У нас майже не залишилося грошей. Ми з дружиною і ще одна жінка попросилися в автобус, аби доїхати до Рівного, там було три вільних місця. У Празі нашого рейсу чекали шестеро туристів. Що вони робили і чим їхали в Київ, я не знаю, — каже Микола.

У "Транстемпо" сказали "ГПУ", що пасажири повинні були за дві доби до від"їзду подзвонити за чеським номером і зареєструватися на рейс того автобуса, яким вони їхали до Праги.

— Номер телефону був вказаний на рекламці, яку даємо із квитком. Оскільки ніхто не зателефонував, то й автобус не виїхав, — каже Наталія, менеджер компанії.

— Я кілька разів перечитав рекламку. Там не було жодного попередження, що пасажири повинні передзвонити за два дні, — стверджує Задніпряний.

Компанія пообіцяла повернути подружжю гроші, які вони витратили на дорогу з Рівного до Києва — 80 грн. Квиток Київ—Прага—Київ коштує 855.

Зараз ви читаєте новину «Автобус не забрав киян із Праги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі