вівторок, 26 серпня 2008 16:50

Аварія зупинила трамваї на Глибочицькій

Майже о сьомій вечора у четвер вишневий ВАЗ-2109 потрапив у аварію неподалік магазину побутової техніки "Ельдорадо", що на вул. Глибочицькій.

20-річний водій "дев"ятки" обганяв таксі "Деу Сенс" із лівого боку, їхав трамвайними коліями. Обидві машини рухалися в напрямі до Контрактової площі зі швидкістю майже 40 км/год. Перехожі почули удар. "Дев"ятка" зачепила правим боком машину таксі. Від зіткнення в "деу" відвалився бампер, а фари розлетілися на кілька метрів.

— Ай-йо, твою мать! Що ж ти наробив! — вийшов із машини, матюкаючись, таксист.

Водій ВАЗу зупинився метрів за 5 від місця зіткнення. Побачивши пом"яту власну машину, він присів та обхопив руками голову. До таксиста не підходив.

За кілька хвилин під"їхав трамвай.

— Та заберіть машини, треба проїхати, — кричала таксистові вагоноводій.

Водії на нарікання жінки не зважали. Пасажири кілька хвилин сиділи в трамваї. Вийшовши, попрямували в напрямі Контрактової площі. Трамваї стояли на Глибочицькій майже півгодини.

Два тижні тому легковикам заборонили їздити трамвайними коліями на Глибочицькій. Дорожні служби відділили їх від асфальту осьовими лініями.

Зараз ви читаєте новину «Аварія зупинила трамваї на Глибочицькій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі