понеділок, 12 березня 2007 18:10

"Ауді" вилетіло на стовп, водій загинув

У суботу близько 15.00 працівники автозаправки ТНК на Дніпровській набережній стали свідками аварії.

Приблизно за півсотню метрів до заправки старе "Ауді-80" на великій швидкості переїхало навскіс через усі три смуги руху. Авто ударилось двома боковими колесами об високий бетонний бордюр. Машина злетіла вгору і врізалася дахом у бетонний стовп електроопори. Від удару легковика майже переламало навпіл.

— "Ауді-вісімдесятка" пролетіла повз нас на шаленій швидкості у третій смузі. Машина їхала від проспекту Бажана в бік мосту Патона. Потім її розвернуло, понесло водійським боком уперед. Зіткнулася з бордюром, машину підкинуло і вдарило об стовп. Якби її викинуло на "встрєчку", аварія була б ще жахливішою — там багато машин у той час їхало, — розповідає "ГПУ" Віктор Білогубець, 40 років, працівник шиномонтажу, розташованого неподалік.

Водій від отриманих травм загинув на місці аварії. 35-річний пасажир вижив. "Швидка" відвезла його до лікарні швидкої допомоги, зараз він у відділенні політравми.

Місцеві здогадуються про справжні причини аварії. Одні кажуть, що водій різко крутнув кермо праворуч, бо на його смузі стояв легковик на "аварійці". Інші стверджують, водія "ауді" підрізали, і він не впорався з керуванням.

У суботу всі водії гальмували, коли бачили при дорозі купу металу, в яку перетворилось "ауді". А в неділю багато водіїв їздили Дніпровською набережною, як завжди — 100 км/год і більше.

Зараз ви читаєте новину «"Ауді" вилетіло на стовп, водій загинув». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі