неділя, 30 вересня 2018 12:52

Арнольд Шварценеггер вперше відвідає Київ

Арнольд Шварценеггер вперше відвідає Київ
Арнольд Шварценеггер приїде у Київ на бізнес-форум Фото: iz.ru

Голлівудський актор, колишній губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер вперше відвідає Київ. Приїде для бізнес-форуму - Olerom Forum One.

Про це написали на сторінці заходу в Facebook.

"Сенсація. Легендарний Термінатор вперше в Києві. Кумир мільйонів, кіногерой, бізнесмен, політик і сучасна ікона успіху на масштабному форумі Східної Європи Olerom FORUM ONE", - сказано в повідомленні.

До столиці його запросив мер Києва Віталій Кличко.

"Я 30 липня розмовляв по Skype зі Шварценеґґером. У нього був день народження. Я його привітав. Він сказав, що протягом наступних двох місяців приїде до Києва. Я його запросив. Переконаний, що він і поради дасть, і зможе ознайомитися з одним із найкрасивіших міст світу", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Маленька розкисла макаронина" - Шварценеґґер розповів про Дональда Трампа

Арнольд Шварценеґґер і його дружина Марія Шрайвер претендують на запис у Книзі рекордів Гіннеса. Процес їхнього розлучення триває вже 7 років і може бути найдовшим в історії. Жоден із подружжя не квапить розлучення та водночас жоден не хоче відновлювати сім'ю.

Зараз ви читаєте новину «Арнольд Шварценеггер вперше відвідає Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі