середа, 21 листопада 2007 07:07

Арештували нальотника на "Укрпромбанк"

Міська міліція офіційно звинуватила в пограбуванні відділення "Укрпромбанку" на вул. Кіквідзе, 33 (Печерськ) 36-річного чоловіка.

Повідомляють, що він — житель села Синява Рокитнянського району Київської області. Банківського грабіжника правоохоронці затримали 1 листопада. Підозрюваний протягом слідства заперечував усі звинувачення, хоча міліціонери знайшли в його будинку речовий доказ — чорну маску. А свідки пограбування упізнали чоловіка. Кажуть, раніше він працював контролером у київському супермаркеті.

— Міліціонери вже зібрали необхідні докази. Зараз підозрюваного заарештовано. Тепер відпрацьовують версії, чи не причетний він до пограбування інших банківських відділень, — каже "ГПУ" Володимир Поліщук, 43 роки, керівник прес-служби ГУ МВС Києва.

26 жовтня з офісу "Укрпромбанку" крадій виніс 12 тис. грн. Того самого дня невідомий пограбував відділення "Індексбанку" на вул. Щербакова, 45 (Нивки).

Зараз ви читаєте новину «Арештували нальотника на "Укрпромбанк"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі