середа, 28 березня 2012 18:00

Спецтема: Скандальна забудова Андріїівского узвозу

Андріївський узвіз пообіцяли відкрити до Дня Києва

Андріївський узвіз пообіцяли відкрити до Дня Києва
Старий Андріївський узвіз. Фото: fotofact.net

Оновлений і реконструйований Андріївський узвіз планують відкрити до Дня Києва. Про це повідомив сьогодні заступник голови Київської міської адміністрації Михайло Кучук, пише Kievpress.

"Зараз тривають роботи із заміни та будівництва інженерних мереж на узвозі, зокрема, ми побудували стічну каналізацію, якої раніше тут не було. Виконали і додаткові дренажні роботи у зв'язку з великою кількістю підземних вод, що дозволить зберегти від руйнування будинки, які знаходяться на цій вулиці. Сьогодні близько сотні робочих облаштовують фасади будівель. Крім цього, буде підсилено фундаменти, відремонтовано покрівлю", - сказав Михайло Кучук.

За його словами, на Андріївському узвозі зроблять сучасне якісне мощення як проїжджої частини, так і тротуарів. Також буде здійснено озеленення території. А лавки, вивіски на будинках, зовнішнє освітлення заплановано виконати в єдиному стилі.

"Ми робимо все можливе, щоб роботи з мощення спуску закінчити швидше, щоб усунути всі незручності, які сьогодні відчувають і мешканці вулиці, і туристи, в тому числі відвідувачі музеїв, розташованих на Андріївському узвозі", - підкреслив Михайло Кучук.

Зараз ви читаєте новину «Андріївський узвіз пообіцяли відкрити до Дня Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі