вівторок, 03 липня 2007 07:08

Андрій Щербак помер від горілки

2 липня поминають 36-річного киянина Андрія Щербака. Він помер у власній квартирі на вулиці Якуба Коласа від нападу епілепсії.

— Останні два роки Андрій хворів на епілепсію. Допився, — розповідає його мати Тетяна Григорівна, 61 рік. — Я зі своїм старшим сином Альошею чотири рази його кодували й один раз — "підшили". Але Андрій зривався. Пропив усе — телевізор, холодильник, імпортну пральну машину, праску. Жінка його покинула ще років десять тому.

Андрій Щербак помер вранці 23 червня. Був сам у квартирі, тому родичі знайшли його тільки ввечері.

Щербак після школи не навчався, відразу пішов працювати. Старший брат влаштував його директором невеличкого магазину, де торгували шкірою та хутром. Але він наробив боргів, які мусив заплатити Олексій. Після того Андрій перебивався тимчасовими підробітками.

— Мій чоловік пив і гуляв. Тому я з ним розлучилася, коли старшому синові було сім років, а меншому півтора, — каже Андрієва мати. — Зустріла іншого і прожила з ним 32 роки. Ми не розписувалися. Хороший був чоловік. Торік загинув в аварії.

Тетяна Григорівна вже на пенсії, працює сторожем. Хвалить старшого сина Олексія і його 20-річну доньку Людмилу:

— Онука закінчила школу із золотою медаллю і вступила до медуніверситету на стоматологічний факультет. Уже на третьому курсі вчиться. Торік мені всі зуби зробила. Буде золотий лікар.

Андрія Щербака поховали на Байковому кладовищі біля могил його бабусі та тітки.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Щербак помер від горілки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі