неділя, 29 липня 2007 18:15

Американцю спалили джип на Русанівці

УРАНЦІ минулої п"ятниці пожежній службі повідомили, що у дворі на вул. Ентузіастів, 7/1 (Русанівка) горить джип Лексус ЛХ-470.

Через три хвилини до місця виклику приїхали пожежники. Рятувати було нічого — машина на той час уже згоріла. Полум"я погасили за півгодини. У міському МНС вважають, що "лексус" підпалили.

— Двоє людей, які нас викликали, бачили: під машиною горіла земля. А потім спалахнув автомобіль, — кажуть у прес-службі МНС Києва.

Спалений джип — 2005 року випуску. Коштує близько 450 тис грн. Машина зареєстрована в Україні, а належить 45-річному громадянину США, раніше — киянину. Два тижні тому американець приїхав у Київ навідатися до друзів, які займаються ресторанним бізнесом. Машину на ніч завжди ставив під вікнами будинку.

— У нас у дворі ночують дуже дорогі автомобілі. Просто стоянок поруч нема, — пояснює Євген Іванов, 48 років, житель будинку 7/1 на Ентузіастів.

"Лексус" після пожежі відновленню не підлягає.

Зараз ви читаєте новину «Американцю спалили джип на Русанівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі