вівторок, 22 вересня 2020 19:15

Ялинка на пеньку з дверцятами та сови – якою побачать головну новорічну локацію України
3

У Києві розпочали проєктну підготовку до Нового року. Головну ялинку на Софійській площі вирішили оформити у тематиці казкового лісу.

Ялинка буде найбільш незвичною й найвищою за останні роки. Висота дерева з конструкцією — до 31 м. З'явиться ялинка і на Контрактовій площі. Її прикрасять елементами Петриківського розпису.

"Тематика Нового року 2021 – казковий ліс. В основі головної ялинки буде створений великий пень, а сама ялинка буде штучною. У січні цьогоріч ми провели відповідні заміри й вже готові до втілення наших планів", – розповів Ігор Добруцький, президент компанії Folk Ukraine для "Сьогодні".

Фото: Folk Ukraine ("Сьогодні")

За його словами, всередині пенька будуть різноманітні фотозони й активності.

"Площа казкового пенька – 34 м, його діаметр приблизно 10 м. Потрапити в нього зможуть через великі двері й вийти, спустившись спеціальною драбиною. У пеньку відкриватимуться віконця, а з них – визиратимуть сови. Пень буде служити підставкою і на ньому ми встановимо головну ялинку, яку прикрасимо спеціальною зіркою", – пояснив Добруцький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Низькокалорійний олів'є: розсекретили літній рецепт

Ялинку також прикрасять тематичними іграшками — лісовими звірами, шишками, грибами, жолудями та яскравими ліхтариками у вигляді свічок. Натомість формат новорічного свята безпосередньо залежатиме від ситуації з Covid-19.

"Якщо все буде добре, то всі охочі зможуть зайти в казковий пень і зробити там яскраві фото. Якщо ж масові заходи будуть заборонені в місті, то люди зможуть просто помилуватися оздобленням новорічної красуні", – зауважив Добруцький.

Навколо головної ялинки на Софійській площі оформлять 5 фотозон зі штучними деревами – від 8 до 10 м. Кожна фотозона буде з різними лісовими героями – ельфами, гномами та іншими мешканцями лісу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічні свята проводжали співами та салом

У Києві приймали на переробку новорічні ялинки. Працювали 15 таких пунктів.

Зараз ви читаєте новину «Ялинка на пеньку з дверцятами та сови – якою побачать головну новорічну локацію України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі