пʼятниця, 16 липня 2021 12:24

"Як жити, коли не зносиш українську?" - чергова горе-блогерка захотіла "слави"

Столична блогерка з ніком Анастасія Польськіх заявила, що українська мова "звучит мерзко". Так відреагувала на хвилю обурення через допис в Instagram, який вона поширила.

Про це повідомив "Катарсис" у Telegram.

У скандальному дописі йдеться про відповідні положення закону щодо вживання української мови. Правила блогерка назвала маразмом.

Автор: t.me/catars_is/4612
  Скандальна історія в Instagram, що викликала хвилю обурення
Скандальна історія в Instagram, що викликала хвилю обурення

"Радикальності сторіз. Обережно, можливо загоряння п*рдака. Щодо маразму? Як жити, коли не переносиш українську?", – підписала поширений допис.

Після розголосу блогерка сторінку закрила, а історію видалила. Це їй порадив зробити хлопець, щоб "не принижуватися перед хворими людьми".

Вона додала, що платить податки цій країні, на відміну від її критиків.

Автор: t.me/catars_is/4612
  Реакція блогерки на критику 
Реакція блогерки на критику 

"Тільки днями писала про бидло, яке вузько бачить. Уточню. Я не люблю українську мову, тому що звучить вона мерзенно. Але я плачу податки цій країні, на відміну від деяких. І намагаюся зробити щось добре для своєї країни. А ви п*здіть і далі про те, яка я гнида, не люблю українську мову", – заявила блогерка.

В IT-компанії, де працює жінка, обіцяли розібратися в ситуації. Там зазначили, що не поділяють її поглядів.

Блогерка з Ірпеня Київської області 18-річна Діана Калеганова назвала українську мову "й*баною" і виступила за її заборону. Також заявила, що вона "русская" і з нею Бог. Пізніше Калеганова вибачилася перед людьми, які "топлять за українську мову без усякого фанатизму, націоналізму й такого іншого".

Її внесли в базу сайту "Миротворець".

Зараз ви читаєте новину «"Як жити, коли не зносиш українську?" - чергова горе-блогерка захотіла "слави"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі