понеділок, 01 червня 2020 13:23

Як виглядає парк Троєщина у Києві після другого етапу реконструкції

Як виглядає парк Троєщина у Києві після другого етапу реконструкції
За словами Кличка, у парку проклали пішохідні та велосипедні доріжки, облаштували систему поливу та багато іншого. Фото: пресслужба КМДА

Київська влада показала результати другого етапу реконструкції парку Троєщина, який розташований вздовж проспекту Романа Шухевича.

Міський голова Віталій Кличко перевіряв хід робіт, повідомили у пресслужбі КМДА.

"Реконструкція відбувається у 3 етапи - по кількості водойм на великій території. Першу чергу ми відкрили у жовтні 2018 року. Цьогоріч, до Дня Києва, завершили роботи на другій черзі", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напередодні відкритого неба: чи залишиться у Києва свій аеропорт?

За словами Кличка, у парку проклали пішохідні та велосипедні доріжки, облаштували систему поливу, зробили універсальне поле для мініфутболу та волейболу, спортивний майданчик з тренажерами та альтанку для гри у шахи.

"Також встановили сучасне освітлення і систему відеоспостереження, і вже почали розчищення третьої водойми, щоб перейти до наступної черги реконструкції", - додав Кличко.

Реконструкція триває і у Сирецькому парку, на Совках, Партизанської слави і Лебединому.

Міська електричка в Києві не відновить роботу 1 червня через незавершені ремонтні роботи. Закінчення ремонту електропоїздів орієнтовно очікується 7 червня.

Зараз ви читаєте новину «Як виглядає парк Троєщина у Києві після другого етапу реконструкції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі