пʼятниця, 21 вересня 2007 07:11

Адвокат Сотникова заперечує його причетність до хабара

У середу о 14.00 керівник Дніпровської райадміністрації Олександр Сотников, 53 роки, приїхав на допит до головного слідчого управління Генпрокуратури.

До офісу на вул. Борисоглібській, 18, що на Подолі, Сотникова привіз водій на бежевому "Фольксваґен Пассат". На годиннику було 13.30. Півгодини до призначеного часу керівник району виділив, аби поспілкуватися з журналістами.

— У вівторок до моєї приймальні зателефонував слідчий Олександр Гура і запросив мене на зустріч у 103 кабінет слідчого управління — у справі Краснощока, — каже Сотников. — Якщо цей допит організовано "для політики", то мене звідси випустять якнайшвидше. Якщо ні, триматимуть довго.

Чиновник приїхав сам, без заступників. "Немає потреби відволікати моїх заступників від роботи", — пояснює він. Перед тим як увійти до слідчого управління, Олександр Сотников доволі довго про щось радився зі своїм адвокатом Марією Самбур. Потім вона пояснила "ГПУ", що давала Сотникову поради, як саме поводитися на допиті.

— Те, що Микола Краснощок нібито передав частину хабара Сотникову, — абсурд, — переконана адвокат Марія Самбур. — У постанові Генпрокуратури на проведення обшуку нема жодних даних, що Сотников брав хабарі й використовував свої повноваження.

Генпрокуратура звинувачує заступників голови Дніпровського району Миколу Краснощока та Ігоря Козирєва в отриманні хабара в розмірі 500 тис. грн. Прокуратура мала допитати Козирєва в середу після обіду, каже Марія Самбур. Про Миколу Краснощока відомо, що в середу зранку через серцевий напад його забрала "швидка".

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Сотникова заперечує його причетність до хабара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі