четвер, 11 грудня 2008 09:58

8 тисяч киян користувалися у метро підробними проїзними

З початку року у пасажирів столичної підземки вилучено 8063 документи, які не давали права на безоплатний чи пільговий проїзд у метрополітені.

Зокрема було вилучено 5673 недійсні студентські магнітні картки, 397 пенсійних посвідчень, 262 посвідчення ветерана праці, 145 посвідчень учасника війни, 121 посвідчення учасника ліквідації на ЧАЕС та інші документи.

Про це свідчать результати роботи з вилучення недійсних документів, якими пасажири намагалися скористатися задля безкоштовного проїзду у метро, повідомляє прес-служба "Київського метрополітену".

У повідомленні зазначено, що особовий склад служби воєнізованої охорони спільно з працівниками комерційної служби докладає максимум зусиль для забезпечення пасажирами метро повноти оплати проїзду.

У порівнянні з аналогічним періодом минулого року, цього року вилучено на 309 документів більше. Робота з вилучення недійсних документів у пасажирів метрополітену триватиме й надалі, повідомляє Українська правда

Зараз ви читаєте новину «8 тисяч киян користувалися у метро підробними проїзними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі