середа, 16 квітня 2014 21:22

500 бомбосховищ зможуть прийняти всіх киян - голова КМДА

500 бомбосховищ зможуть прийняти всіх киян - голова КМДА
Володимир Бондаренко Фото: kievcity.gov.ua

Близько 500 бомбосховищ можуть прийняти усіх киян у разі потреби. Про це в ефірі телеканалу ТВі розповів голова КМДА Володимир Бондаренко.

"Сьогодні всі бомбосховища — близько 500 об'єктів у Києві — пройшли перевірку. Ми знаємо, де, хто і скільки може прийняти", - сказав він.

На питання ведучого, яку загальну кількість людей можуть прийняти бомбосховища, Бондаренко відповів: "Всіх до єдиного, враховуючи підземний простір метрополітену та автостоянки нові, які розбудовані у підвалах".

За його словами, сьогодні спеціальні служби розповсюджують інформацію про знаходження бомбосховищ у місті.

"Карта бомбосховищ не потрібна в цілому. Потрібне усвідомлення кожної людини куди йому йти. Тому сьогодні житлово-експлуатаційні контори, спеціальні служби повідомляють людям, де їм найшвидше сховатися біля свого будинку. Тому їм не важливо, де на Оболоні бомбосховище, якщо вони живуть на Борщагівці", - зазначив Бондаренко.

За його словами, сьогодні під особливу охорону в Києві взяті аміакосховища, сховища хлору, дамба Київської ГЕС, та джерела, що надають воду місту.

Зараз ви читаєте новину «500 бомбосховищ зможуть прийняти всіх киян - голова КМДА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі