понеділок, 17 травня 2021 11:05

Зонування квартири-студії: як стильно відділити зону відпочинку
15

Як зонувати тісну квартиру: 5 стильних способів
Фото: uutvdome.ru
Як зонувати тісну квартиру: 5 стильних способів
Як зонувати тісну квартиру: 5 стильних способів
Як зонувати тісну квартиру: 5 стильних способів
Як зонувати тісну квартиру: 5 стильних способів

У квартирі-студії легко створити повноцінну нічну зону. Для спального місця відведіть простір в глибині квартири в тихій частині або біля вікна.

Можна виділяти зони кольором або різними покриттями підлоги або стін, але робіть це акуратно і вибірково. Квартира-студія буде виглядати більше і просторіше, якщо вона виконана в єдиному стилі, в одній колірній гамі.

1. Ліжко-шафа

З ним буде багатофункціональний простір. Всі системи зберігання приховані і перебувають в одному блоці.

2. Розсувна перегородка

Повноцінна розсувна перегородка виглядає непогано, вдень її можна закрити. Але спати доведеться з відкритою, так як при такому підході вам "не вистачить" повітря.

3. Ліжко-подіум

Для таких меблів потрібно робити перепланування. Спорудити куб: ретельно продумана конструкція організовує і місце для сну, і місткі приховані обсяги для зберігання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Золота вітальня: як не переборщити з кольором

4. Скляна перегородка

Прозорі конструкції займають мало місце і не стримують потік світла. Популярні перегородки з металевими прямокутними рамами в чорному кольорі.

5. Дерев'яні рейки

Такі рейки ставлять нещільно один до одного, залишаючи рівномірну відстань для більшої прозорості і проникнення світла через огорожу. Їх також можна розташовувати горизонтально, закріплюючи в рамі.

Зонування потрібно як для просторого, так і для тісного приміщення. Важливо знати, які прийоми дозволять отримати максимально вдалий результат. Деякі рішення слід планувати ще на етапі підготовки ремонту.

Про них розповідає дизайнер Антоніна Казак.

Зараз ви читаєте новину «Зонування квартири-студії: як стильно відділити зону відпочинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі