неділя, 16 травня 2021 02:28

Золота вітальня: як не переборщити з кольором
9

Інтер’єр 2021: стильне оформлення золотої вітальні
Фото: homediz.info
Інтер’єр 2021: стильне оформлення золотої вітальні
Інтер’єр 2021: стильне оформлення золотої вітальні
Інтер’єр 2021: стильне оформлення золотої вітальні
Інтер’єр 2021: стильне оформлення золотої вітальні

У цьому сезоні модним є мідний та золотий колір у дизайні. З ними треба бути обережним, щоб кімната не виглядала зацяцькованою. А ще їх треба знати з чим поєднати, щоб інтер'єр став аристократичним.

Якщо кімната зроблена в персиковому, бежевому кольорі, то золотом можна підкреслити декілька деталей.

Золото буде відмінно поєднуватися з шоколадною гамою. Золотий колір додасть особливого блиску і світла кімнаті, що наповнена красивою дерев'яними меблями і коричневими покривалами.

Цікаво цей тон буде виглядати в поєднанні з чорним кольором. Але в цьому випадку чорний відтінок повинен переважати.

Відмінним рішенням будуть чорні підлоги, світлі стіни, гарнітур чорного кольору із золотими елементами. Що стосується інших відтінків, то їх потрібно використовувати максимально акуратно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затишне житло з каміном: будинок оформили у стильних кольорах

Правила для створення інтер'єру в золотій гамі:

1. Золотий колір належить до світлим і теплим тонам, тому він допоможе візуально збільшити простір і зробить його світлішим. Зайва помпезність буде виглядати химерно. Ідеальна пропорція використання даного кольору – це одна частина до трьох.

2. Вітальню в золотих тонах допоможуть створити рамки для картин, освітлювальні прилади або інші аксесуари такого ж кольору.

Для меблів краще віддати перевагу приглушеним відтінками. Наприклад, диван з позолоченими ніжками або стільці із золотою оббивкою.

3. При грамотному підході золотий колір можна вписати практично в будь-який дизайн, починаючи від класики закінчуючи мінімалізмом.

Щоб створити золотий інтер'єр вітальні в мінімалістичному стилі досить з'єднати даний колір з модними матеріалами і монохромного забарвленням. Відтворити бароко допоможуть золоті статуетки і відповідний текстиль.

Cвітовий карантин через коронавірус не завадив архітекторам закінчити дивовижні будинки, а дизайнерам їх обставити. Одним із таких є житло з Коста-Рики, світлини якого зібрані у фотогалереї. Після їх перегляду залишається лише заздрити його власникам. Воно просторе, світле та сповнее мовчазної радості.

Зараз ви читаєте новину «Золота вітальня: як не переборщити з кольором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі