четвер, 29 жовтня 2020 19:55

"Живий корал": показали вражаючі інтер'єри у модному кольорі
18

Як стильно пофарбувати стіни: показали вражаючий колір
Фото: legko.com
Як стильно пофарбувати стіни: показали вражаючий колір
Як стильно пофарбувати стіни: показали вражаючий колір
Як стильно пофарбувати стіни: показали вражаючий колір
Як стильно пофарбувати стіни: показали вражаючий колір

У новому сезоні став модним кораловий колір. Тільки не в ролі основного, а акцентного. Тоді не перевантажить інтер'єр, але освіжить мінімалізм.

Цей колір називають "живий корал".

Дизайнери стверджують, що вибираючи колір року, вони надихалися самою природою. Світовий океан, що дав початок усьому живому на землі, досі зберігає в собі безліч дивовижних явищ. Наприклад, коралові рифи, що вражають уяву красою і різноманітністю. Вони є домом для морських мешканців і підтримують екосистему океану. Подібно коралових рифів, цей соковитий колір обдаровує теплотою і вселяє оптимізм.

Кораловий колір складається з суміші рожевого і оранжевого з золотим підтоном. Так що в ньому поєднуються властивості відразу декількох кольорів. Активність і життєрадісність оранжевого пом'якшується ніжністю рожевого. Залежно від інтенсивності кольору і площі його використання, кораловий може бути і яскравим і спокійним.

Таке оформлення інтер'єру викличе асоціацію з східними країнами, прянощами і солодощами. Солодкий зефір і відчуття млості з ноткою богемності підходить при наявності великої площі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Незвичайний інтер'єр: підібрали світильники для сміливих

Диван коралового кольору точно не залишиться без уваги. Інші елементи інтер'єру краще оформити в світлих тонах, щоб не створювати колірну какофонію.

Ще більш екстравагантним аксесуаром можуть бути тільки коралові стільці і крісла. Вони додадуть сучасності класичних інтер'єрів.

Синій колір у кімнаті виглядає стримано та вишукано. Цей колір може бути базовим або акцентним. Це вічна класика, яка не виходить з моди вже кілька сезонів. Даний колорит відрізняється елегантністю, яскравістю і стилем, що робить його популярним кольором при створенні інтер'єру.

Зараз ви читаєте новину «"Живий корал": показали вражаючі інтер'єри у модному кольорі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі