понеділок, 03 травня 2021 02:25

Затишок посеред лісу вражає: будинок змушує охнути
11

Фото: archdaily.com

Про житло у лісі мріють як любителі розміреного життя, так і просто відпочинку від міста. Якраз таким є дерев'яний дім з великими панорамними вікнам. З них відкривається пейзаж на озеро та ліс. Це допомагає тримати зв'язок між людиною та природою.

Особливе місце в цьому відіграє широкий пологий дах. Він легко вписується у динамічний ландшафт.

Простір всередині дому не перевантажений громіздкими меблями та килимами. Усе оформлено у стилі, який нагадує мінімалістичний та еко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вдихнули нове життя: архітектори перетворили ферму в просторе житло

Дерев'яні стелі та простори всередині освітлені вкрапленим світлом, що постійно змінюється з погодою та сезоном. Цим забезпечують спокійний перепочинок від шумного міського життя.

Мальовнича вілла у Коста-Ріці вражає легкістю та практичністю. Вона з одного юоку оточена джунглями, а з іншого - океаном, поєднуючись із природою. Обидва варіанти вражають краєвидом.

Затишку та спокою додає внутрішній дворик з басейном та пальмами. Картину доповнює великий стіл для гостей. Не менш вражаюче це місце виглядає ввечері. Вогні додають романтичної атмосфери.

Зараз ви читаєте новину «Затишок посеред лісу вражає: будинок змушує охнути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі