четвер, 02 липня 2020 02:28

Вишуканість та стиль: як правильно вибрати тюлі
25

Вибір тюлі 2020: як не помилитися з вибором
Фото: remontbp.com
Вибір тюлі 2020: як не помилитися з вибором
Вибір тюлі 2020: як не помилитися з вибором
Вибір тюлі 2020: як не помилитися з вибором
Вибір тюлі 2020: як не помилитися з вибором

Тюль є декоративним елементом, який значно впливає на дизайн кімнати. Його потрібно ретельно підбирати, щоб підкреслити особливості обраного стилю оформлення.

Така занавіска потрібна для легкого затінення, забезпечення більшого комфорту, візуальної ізоляції інтер'єру, захисту від комах і від очей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жалюзі зі шпалер: показали легкі способи затінити вікно

Тюль - ніжний, прозорий, ажурний матеріал, який пропускає багато світла, створюючи сонячний туман.

Даний тип фіранки може бути створений з різних тканин:

Вуаль - дуже тонка тканина, плавна тканина. Вона не така прозора, як, наприклад, органза. Вуаль підходить для всіх модних драпіровок.

Жаккард щільний, не надто проникний. Плетіння міцне, часто з бавовняних або поліефірних ниток або з суміші обох видів сировини. Ця тканина особливо підходить для покриття сильно сонячних вікон. Особливо для інтер'єрів спальні, оформлених в старовинному класичному стилі.

Органза є дуже ефективну, тонку, повітряну, прозору і в той же час блискучу тканину. Це ідеальне тло для барвистих прикрас.

Щоб надати індивідуальний характер або бажаний стиль штор і тюлі, варто вибрати цікаві аксесуари, елементи закріплення або інші прикраси:

вуаль виглядає дуже ефектно в поєднанні з прикрасами з органзи;

для тюлю і сітчастих штор з відмінним декоративним мотивом ви можете вибрати карниз з цікавим декором, наприклад, квіти, метелики;

поєднуються матеріали з однаковим малюнком, але різною щільністю, наприклад, тонка вуаль для тюлю і більш товсті тканини для штор, але обидва варіанти з тим самим принтом.

Вікно прикрашають не тільки широкі штори, а й рулоннні. Це один з практичних варіантів, який відмінно підійде буквально у кожну кімнату.

Спеціальна конструкція рулонних штор гарантує відмінну адгезію матеріалу до поверхні скла. Тому рулонні штори захищають від сонця, навіть коли відкривається вікно.

Зараз ви читаєте новину «Вишуканість та стиль: як правильно вибрати тюлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі