середа, 26 червня 2019 13:59

Відома ведуча позбувається розкішного будинку з приватним пляжем
21

Продає ведуча свою власність за  млн.
Фото: variety.com
Продає ведуча свою власність за  млн.
Продає ведуча свою власність за  млн.
Продає ведуча свою власність за  млн.
Продає ведуча свою власність за  млн.

Популярна американська телеведуча Еллен Дедженерес продає свою прибережну нерухомість — 3-спальний будинок із затишним патіо, окремими апартаментами для гостей, тенісним кортом і приватним доступом до океану. Виручити за свою власність знаменитість очікує $24 млн. Це майже на 30% більше від тієї суми, за яку телеведуча цю нерухомість придбала.

Будинок включає в себе більше 600 квадратних метрів. Має 2 поверхи. Перший розділений на два крила. Одне має відкрите планування: у цільний простір там об'єднані вітальня з мінімалістським каміном, простора їдальня й кухня з гарнітуром із нержавіючої сталі. Друге крило займають 2 спальні для гостей. Кожна з них має окрему ванну кімнату й вихід на терасу з видом на побережжя. Пише відоме американське видання Variety.

На 2-у поверсі облаштовані спальня з каміном, ванна кімната, гардеробна й тренажерний зал. У спальні й ванній є вихід на балкон з видом на океан.

До заднього фасаду будинку прибудована тераса. Від неї стежка веде до пляжу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Того вартий: пентхаус продали за ціною солідного маєтку

Гостьовий будиночок площу має майже 250 квадратних метрів. У ньому 1 спальня, 1 ванна кімната, вітальня з барною стійкою й каміном. Зовні прибудована невелика тераса.

Володарка премії Греммі Гвен Стефані знизила ціну на свій маєток у Беверлі-Гіллз на $10 млн. Перший раз зірка виставила свою власність на продаж 2 роки тому. На той час виручити очікувала $35 млн. Однак покупця так і не знайшлося. Щоб нарешті продати маєток, Стефані зменшила ціну до 25 мільйонів.

Зараз ви читаєте новину «Відома ведуча позбувається розкішного будинку з приватним пляжем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі