пʼятниця, 06 серпня 2021 02:28

Табу в оформленні житла: п'ять застарілих ідей інтер'єру
5

Немодний інтер’єр: назвали застарілі тенденції в ремонті
Фото: instagram.com/vinterior_d/
Немодний інтер’єр: назвали застарілі тенденції в ремонті
Немодний інтер’єр: назвали застарілі тенденції в ремонті
Немодний інтер’єр: назвали застарілі тенденції в ремонті
Немодний інтер’єр: назвали застарілі тенденції в ремонті

У дизайні інтер'єру з'являються нові тенденції кожного року. Про них варто знати перед початком ремонту.

Про це пише дизайнер Вікторія Морозова в Інстаграм.

"Скільки людей, стільки різних смаків і уподобань, і ми поважаємо це. Але є рішення, які викликає відторгнення і нам складно працювати у звичайному руслі, стикаючись з ними. При першому ж погляді на рішення розумієш: морально застаріло, не актуально", – зазначила Морозова.

5 табу під час оформлення житла

Тотальний бежевий style

Щоб зробити цей колір стильним, слід використовувати різні відтінки, різноманітні текстури та фактури. Тоді житлоне буде нагадувати сумне офісне приміщення.

Багаторівневі стелі

Багато років поспіль в моді були радіусні стелі, що елементи з гіпсокартону, які гнуться, та ін. Це застаріла тенденція, яка ускладнює інтер'єр і робить його візуально дешевим.

Багато декору

Від магнітів на холодильнику та декоративних тарілок з подорожей варто відмовитися. Тепер це застарілий прийом. Позбавтеся від зайвого, зробіть простір легким і вільним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стильно і зі смаком: як поєднати спальню та вітальню

Химерні деталі

Це багатоярусні штори, ламбрекени, дуже виражену класику, елементи бароко та ін. Усе добре в міру. Розбавляйте мінімалізм в інтер'єрі стильними деталями.

Фотошпалери

Красиві фотошпалери цілком можна використовувати в інтер'єрі – це актуальний прийом. Але пам'ятайте, що водоспади, орхідеї та дельфіни на стінах вже застаріли.

Не всі спальні легко обставити. Є нестандартні розміри кімнати, які ускладнюють процес. Планування дизайну вузькою довгою спальні викликає багато запитань. Щоб візуально розширити кімнату, дизайн необхідно виконувати в світлих тонах.

Зараз ви читаєте новину «Табу в оформленні житла: п'ять застарілих ідей інтер'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі