четвер, 16 серпня 2018 13:35

Суперідеї для натхнення: показали розкішні ванні кімнати знаменитостей
14

Ванна кімната Дженніфер Лопес
Фото: hellomagazine.com
Ванна кімната відомої тенісистки Серени Вільямс
Ванна кімната виконавця культової пісні "It's my life" Джона Бон Джові
Ванна кімната супермоделі 90-х Сінді Кровфорд
Ванна кімната Єви Лонгорії

Ванна кімната — місце не лише для водних процедур. Саме тут можна відгородитися від усіх буденних проблем і порелаксувати, ніжачись у теплій воді. Тому атмосфера в цій кімнаті має бути максимально комфортною і затишною.

Самому продумати дизайн своєї ідеальної ванної кімнати нелегко. Та почерпнути натхнення є звідки — допоможуть у цій справі зірки. Свою підбірку найбільш приголомшливих ванних кімнат знаменитостей презентувало відоме видання Hello.

Деякі з представлених варіантів нагадують розкішну спа-кімнату. Повністю відтворити такий дизайн вдасться не кожному, однак окремі елементи взяти на замітку не зайве.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нестандартний підхід: показали 10 басейнів оригінальної форми

Раніше показали маєток української зірки. Йдеться про Руслану Лижичко. Виконавиця "Диких танців" показала своє білосніжне житло, побудоване в еко-стилі. Будинок забезпечується енергією сонця й вітру. Досягнути цього вдалося завдяки вітрогенераторам, сонячним батареям і сонячним колекторам, які встановлено на даху.

Зараз ви читаєте новину «Суперідеї для натхнення: показали розкішні ванні кімнати знаменитостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі