вівторок, 15 серпня 2017 12:19

Сукня до підлоги допоможе створити ідеальний образ

Сукня до підлоги допоможе створити ідеальний образ
Сукня до підлоги має бути в гардеробі кожної жінки

Сукня до підлоги підійде практично будь-якій жінці. Зробить образ ніжним, елегантним і жіночним. Правильно підібрані аксесуари адаптують її, як під вечірній вихід, так і на щодень.

Зробити святкову сукню простішою можна за допомогою джинсової сорочки поверх, сорочки в стилі мілітарі або об'ємного жакету без ґудзиків.

Часто довгі сукні вибирають для урочистих випадків. Тоді доречно відкрити плечі, підкреслити фігуру, зону декольте або відкрити спину.

Де купити?

Ви можете купити сукні до підлоги на Tatet.UA недорого, а також оновити гардероб і придбати сукні всіх актуальних кольорів та фасонів.

Вечірня сукня є обов'язковою на особливо урочистих заходах з позначкою на запрошеннях "white tie" або "cravate blanche". У цьому випадку наряд слід доповнити рукавичками або накидкою, що закриває руки.

У повсякденному гардеробі довгі сукні в стилі "casual" повинні бути практичними і зручними. Відмінно підійде трикотажна сукня-майка в один тон або в смужку. Остання гармоніюватиме з курткою або кардиганом.

Must have сучасної модниці - сукня-сорочка. Вона замінить сукню-футляр для ділової зустрічі в спекотну пору року.

Об'ємна сукня oversize зробить силует візуально більш ніжним. ЇЇ краще поєднувати з взуттям на підборах, щоб не виглядала мішкуватою.

Мереживна сукня до підлоги може бути напівпрозорою або з підкладкою. Вона робить образ таємничим та сексуальним.

Сукня в грецькому стилі підходить для будь-якого приводу. Вона відмінно лягає по фігурі, не облягає її при цьому, робить образ ніжним і витонченим.

У холодну пору року ідеальною стане трикотажна сукня до підлоги з довгим рукавом або рукавом "три чверті". Добре коригує фігуру і підходить багатьом сукня з запахом.

Восени на піку популярності залишаються сукні-бохо до підлоги з етнічними мотивами приглушених кольорів.

Сукня блакитного кольору не підведе. Її можна носити як взимку, так і влітку. Синій колір підкреслюватиме засмагу після літньої відпустки. А у дівчат зі світлою шкірою зробить акцент на її аристократичності.

Рожевий - колір невинності і юності. Більше підійде для тендітних молодих дівчат. М'ятна сукня додасть ніжності і прохолоди.

Зараз ви читаєте новину «Сукня до підлоги допоможе створити ідеальний образ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі