пʼятниця, 03 квітня 2020 02:28

Стильний інтер'єр: показали приклади прямої кухні
19

Фото: remontbp.com

Вибір кухні відповідальний та дорогий крок. Ці меблі простоять в кімнаті не один рік, тому варто не помилитися. Це стосується не тільки Г- та П-подібних кухонь. Пряме планування теж має певні нюанси.

Багато хто думає, якщо 10 років холодильник стояв поруч з газовою плитою, то так і потрібно залишити. Варто експериментувати. Як саме вказано в цій галереї.

Зараз найпопулярнішим правилом є розташування кухні на одній зі стін. Всі елементи повинні бути викладені так, щоб максимально полегшити приготування страв. Слід почати з холодильника. Прямо поруч з ним потрібно розмістити стільницю без будь-якого обладнання - мікрохвильові печі, тостера, кавоварки.

Принцип, яким слід керуватися при розташуванні прямий кухні, - це правило технологічної лінії. Всі прилади повинні бути сплановані так, щоб робота на кухні була швидкою і зручною. Отже, на початку поставте холодильник. Потім розмістіть стільницю, а за нею раковину, знову стільницю, а після - плиту. Таке розташування дозволить зручно готувати їжу без зайвих рухів тіла.

Оптимальний межа тут становить 190 сантиметрів - від стіни з гарнітуром до стіни без меблів. Якщо кухня більше вказаної відстані, то можете розмістити меблі і обладнання на двох протилежних сторонах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали 5 дешевих способів оновлення кухні

Відкрита кухня вимагає постійної прибирання. Ви не можете дозволити собі залишати брудний посуд на стільниці або в раковині.

Крім того, духовку і кухонні фасади часто слід мити від жиру. Це також не дуже хороше рішення для людей, яким потрібно багато місця для зберігання.

Скло на стіні над робочою поверхнею - заміна нудної традиційної плитки.

Скляна плитка на стіні над робочої кухонної поверхнею - хороша ідея для обробки. Варто вибирати скло з підвищеною термічною і механічною стійкістю. Найдешевшим є флоат або термополіроване скло, тобто безбарвне. Його кріпляться клеєм, шурупами або на напрямних. Серед нововведень - скло з встановленими діодами і антибактеріальним покриттям.

Зараз ви читаєте новину «Стильний інтер'єр: показали приклади прямої кухні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі