середа, 30 жовтня 2019 16:28

Старий мікроавтобус перетворили на затишну домівку в стилі потертий шик
23

Для оформлення мікроавтобуса обрали пляжну тему.
Фото: facebook.com
Для оформлення мікроавтобуса обрали пляжну тему.
Для оформлення мікроавтобуса обрали пляжну тему.
Для оформлення мікроавтобуса обрали пляжну тему.
Для оформлення мікроавтобуса обрали пляжну тему.

Старий мікроавтобус марки Mercedes-Benz T2 став домівкою на колесах. Усього, що було всередині його кузова, позбулися. Дах обладнали сонячними панелями загальною потужністю 400 Ват.

Фото колоритного будинку на колесах опублікував на своїй сторінці у Facebook автор проекту — компанія Supertramped Co.

Оформили фургон у синьо-білих тонах. Інтер'єр витримали в стилі "потертий шик", обравши при цьому пляжну тему. Стіни облицювали дерев'яними панелями.

Спальну зону облаштували в задній частині авто, щоб під час відпочинку можна було насолоджуватися свіжим повітрям, яке надходитиме крізь прочинені двері. Вітальню, кухню й столову об'єднали в одну зону. Відокремлено облаштували туалет і повнорозмірну душову.

Мікроавтобус оснастили Wi-Fi-модулем, акустичною системою об'ємного звучання, дистанційною системою керування освітленням, УФ-стерилізатором води й багатьма іншими зручностями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеальний дім: на 14 квадратних метрах облаштували комфортне житло для шістьох людей

"Потертий шик" здобув чималу популярність завдяки своїй бюджетності. Зародився цей стиль під час глобальної кризи, яка охопила світ у 80-х роках минулого століття. "Потертий шик" дозволяв обставляти житло, не витрачаючи на це великі кошти. Головними атрибутами його були старі, пошарпані меблі, речі з "історією", отримані в спадок від бабусі. Ключова ідея "потертого шику" — підкреслити природну красу й недосконалість речей.

Зараз ви читаєте новину «Старий мікроавтобус перетворили на затишну домівку в стилі потертий шик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі