четвер, 07 грудня 2017 22:39

Розкішні різдвяні прикраси вітрин універмагів світу
10

Hudson's Bay
Фото: vogue.ua
Hudson's Bay
Harvey Nichols
Liberty London
Selfridges

Вітрини магазинів завжди роблять такими, що привертали увагу покупців. Це найбільш актуальним стає перед Різдвом. Деякі з них виглядають настільки ефектно, що багато хто не може пройти повз, а дехто навіть спеціально приходить, щоб ще раз подивитися.

Ялинка, омела, смугасті цукерки, яскраві стрічки - є обов'язковими атрибутами різдвяного дизайну магазинів у будь-якій країні. Але дехто вирішив піти іншим шляхом та подарувати своєму покупцю справжню міні-казку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 способів виготовлення новорічних виробів своїми руками

Наприклад, в канадському Hudson's Bay вітрини зайняли білі ведмеді, в Harvey Nichols манекени з великої вечірки в стилі диско, а у Dolce & Gabbana Italian Christmas в Harrods за склом кланяються лялькові оперні діви.

В The Galeries Lafayette вітрини мають скромний і мінімалістичний вигляд, зате ялинка в центрі торгового залу підпирає стелю і прикрашена усіма солодощами, які тільки можна знайти у французькій столиці.

Зараз ви читаєте новину «Розкішні різдвяні прикраси вітрин універмагів світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі