середа, 14 листопада 2018 09:56

Робочий кабінет вдома: 5 ідей як вмістити в тісній квартирі
11

Для комфортної роботи вдома, варто спеціально облаштувати робоче місце. Для нього не обов'язково потрібно багато місця.

Інтер'єр кабінету — це відображення особистості господаря, саме по ньому можна дізнатися про його звички та риси характеру.

При підборі кольору робочого кабінету, необхідно подумати про сферу діяльності самої людини і про актуальність того чи іншого варіанту декору.

Найчастіше люди захоплюється темними відтінками в інтер'єрі, бо виглядають стильно. Однак постійно перебувати в такому кабінеті стає все складніш. Щоб робота вдома не була обтяжливою, краще оформити кабінет у пастельні тони без відволікаючих елементів.

Якщо люди займаються творчою діяльністю і постійно шукають черговий порив натхнення. Тоді не можна обмежувати себе певними відтінками. Краще підібрати незвичайні поєднання кольорів, щоб це не наганяло сум і викликало пориви натхнення і інтересу до своєї роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайн кухні 2019: назвали модні відтінки

Не кожна людина може декорувати окрему кімнату під кабінет. Якщо необхідно робочий простір облаштувати в однокімнатній квартирі, можна знайти якийсь куточок.

Робочу зону віддаляють від іншого житлового простору за допомогою меблів, штори чи якогось декоративного елемента, наприклад невеликої перегородки.

Зараз ви читаєте новину «Робочий кабінет вдома: 5 ідей як вмістити в тісній квартирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі