пʼятниця, 17 вересня 2021 02:28

П'ять обов'язкових речей, які потрібно врахувати у ремонті ванної кімнати
4

Ремонт ванної кімнати: дизайнер дала важливі підказки
Фото: instagram.com/design_faynblat
Ремонт ванної кімнати: дизайнер дала важливі підказки
Ремонт ванної кімнати: дизайнер дала важливі підказки
Ремонт ванної кімнати: дизайнер дала важливі підказки

Під час ремонту у ванній кімнаті, потрібно передбачити не тільки майбутній зовнішній вигляд приміщення, але й технічні моменти. Деякі невраховані деталі можуть призвести до незручностей. Тому краще врахувати й спланувати все заздалегідь.

Про це пише дизайнер Вікторія Файнблат в Інстаграм.

1. Рано чи пізно всі приходять до рішення встановити водонагрівач. Особливо це бажання виникає влітку, коли на тривалий час відключають гарячу воду. Тому краще разу вивести комунікації для водонагрівача.

2. Подбайте про гідроізоляцію – це обов'язковий етап ремонту ванної кімнати. Якщо його пропустити, при протіканні вода проникне через тріщини у міжплиткових швах. У результаті – цвіль, грибок або рахунок за ремонт стелі у сусідів знизу.

3. Не варто економити на трубах. Багато хто вибирає труби дешевші, замовляють схему простішу та ігнорують необов'язкові деталі. Дизайнерка інтер'єру наголосила, що така ощадливість може мати не дуже приємні наслідки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помилка дорого коштує: як викласти оригінальну мозаїку у ванній

4. Гіпс – матеріал, який вбирає воду, тому склади на його основі не використовують у ванній. Якщо рідина потрапить у міжплитковий шов, штукатурка вбере її та вздується. Це призведе до проблем з плиткою.

5. Ванна – приміщення з високою вологістю. Щоб у приміщенні не з'явилася цвіль, встановіть витяжку – вона нормалізує вологість і позбавить від запахів.

Ширмою легко зонувати кімнату на робочу зону, обідню, гостьову. Це елемент інтер'єру, який легко впишеться у будь-який інтер'єр. Її можна пересувати в будь-яке місце або ж навіть скласти та сховати в кладову.

Ширма стане гарним рішенням для такої ситуації. Вона допоможе візуально розділити простір за різним призначенням: робочу зону, обідню, гостьову та місце для сну.

Зараз ви читаєте новину «П'ять обов'язкових речей, які потрібно врахувати у ремонті ванної кімнати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі